Een website laten maken? Neem snel CONTACT met ons op!

  • Home
  • Nieuws
  • Update- en beveiligingspakket Joomla!

Update- en beveiligingspakket Joomla!

Ons update- en beveiligingspakket voor Joomla!

Na het invoeren van Joomla! 1.7 heb ik gezocht naar het op de juiste manier van het beveiligen hiervan. Dat het beveiligen van een Joomla! website nog steeds niet door iedereen serieus genomen wordt blijkt wel uit de vraagstukken die mij hierover voorgelegd worden.

beveiliging-2Beveiligingstoepassingen

Beveiligingstoepassingen zijn simpelweg ontworpen om de veiligheid van uw website te verbeteren, het is echter niet ten alle tijden onkwetsbaar voor hackpogingen. Het zal het wel veel moeilijker maken voor een potentiƫle aanvaller om informatie van uw site te verkrijgen, en het zal hen veel moeite kosten uw website te hacken, er is niets dat een volhardende hacker kan stoppen uw website te hacken.

Als u bijvoorbeeld een verouderde Joomla! installatie heeft, of een kwetsbare component is geĆÆnstalleerd op uw website, is er niets, maar dan ook NIETS, dat een hacker kan stoppen een succesvolle aanval op uw website uit te voeren. We zijn ons ervan bewust dat ook andere ontwikkelaars hun producten op de markt zetten als een "complete bescherming" voor uw website, dat is echter gewoon technisch onmogelijk.

Beveiligings ervaring voor Joomla!

Door mijn grote ervaring met het beveiligen van Joomla! heb ik hiervoor een degelijk pakket kunnen maken (zie hier voor meer informatie) in samen werking met Nicholas K. Dionysopoulos en ik wil hem dan ook graag hieronder even citeren met een voorbeeld:

Denk aan een kogelvrij vest, gedragen door militair personeel over de hele wereld. Kunnen deze militairen nog steeds worden gedood? Ja, dat kan. Terwijl het kogelvrije vest ze beschermt tegen de meest voorkomende aanvallen (directe schoten gericht op de romp), het zal hen echter niet beschermen tegen schoten die van zijwaarts komen, high-power close range schoten of explosies. Het is hetzelfde met beveiligingssoftware, het is niets anders dan een kogelvrij vest. Het zal meest voorkomende aanvallen blokkeren, maar kan niet alle aanvallen stoppen. Een vastberaden hacker is als een zelfmoordterrorist: als hij besluit je te pakken te nemen, is er maar zoveel dat je kunt doen om jezelf te beschermen.

Gratis upgrade voor alle klanten van WebSpinner inernet service

Daar ik er van overtuigd ben dat een goed beveiligde website onontbeerlijk is zal ik dan ook alle door mij gemaakte websites in Joomla! 1.7 de komende tijd gaan upgraden met dit beveiligingspakket. Dit noem ik dan ook echte internet service!

Ook uw website beveiligd?

Wilt u ook uw Joomla! website goed beveilgd hebben laat deze dan gratis door ons onder de loep nemen, neem dan contact met ons op.


© 2022 WebSpinner internet service