Een website laten maken? Neem snel CONTACT met ons op!

Spookfacturen

NL-Domein-Host-pas-op-voor-spookfacturen

De laatste tijd ontvang ik steeds vaker verontrustende berichten van mijn klanten over spookfacturen afkomstig van een bedrijf genaamd NL Domein Host, voorheen ook actief als Domein Host Nederland. Ik wil je middels dit nieuwsbericht graag informeren over de facturen die dit bedrijf stuurt.

Uit de nieuwsberichten op fraudehelpdesk.nl over NL Domein Host en Domein Host Nederland blijkt dat dit bedrijf al geruimde tijd bekend staat als fraudeur.

Factuur NL Domein Host

Hier zie je een voorbeeld van de factuur die wij kregen doorgestuurd van een klant, mogelijk zijn er verschillende versies in omloop.

Spookfactuur-NL-Domein-Host

Wat moet ik doen als ik een factuur ontvang van NL Domein Host?

Wanneer je een factuur hebt ontvangen van NL Domein Host moet je deze niet betalen je hebt namelijk geen enkele betalingsverplichting. In de kleine lettertjes onderaan de factuur staat de volgende tekst: Let op. Dit is een aanbieding en geen factuur, betaling van deze aanbieding wordt beschouwd als opdrachtbevestiging.Wanneer u dus betaalt gaat u in op de aanbieding en zit u vast aan een contract. Indien u niets doet zal zoals blijkt uit de kleine lettertjes de dienstverlening vervallen.


© 2022 WebSpinner internet service