Skip to main content

Een website laten maken? Neem snel CONTACT met ons op!

Nieuwsbrief systeem

WebSpinner internet service maakt voor u een complete e-mail campagne. Deze wordt ontworpen in de stijl die u wenst. Daarna kunt u deze zelf invullen en beheren. U stuurt zelf uw nieuwsbrieven of laat die door ons maken en versturen. De keus is aan u.

Een complete e-mail campagne al vanaf € 250,00

icon-48x48-envelope_goSamenstellen en verzenden nieuwsbrief

Met de online editor stelt u snel een mooie nieuwsbrief samen. En het werkt net zo simpel als werken met een gewone tekstverwerker. Naast het typen van tekst kunt u bijvoorbeeld afbeeldingen invoegen of links naar uw website plaatsen, maar ook uw nieuwsbrief een persoonlijk tintje geven door een speciaal veld in te voegen. Dit veld wordt bij verzending automatisch vervangen door de voor- of achternaam van de ontvanger. Om u alvast van dienst te zijn hebben wij uw nieuwsbrief al vorm gegeven zodat u gelijk aan de slag kunt.

Het versturen van de nieuwsbrief is waarschijnlijk het meest eenvoudig. U selecteert de nieuwsbrief die u wilt versturen, selecteert de contacten of de groep contacten, en drukt op verzenden. Meer is het niet!

 

icon-48x48-vcardOnderhoud contacten

Door de gebruiksvriendelijke interface is het beheren van uw contacten een fluitje van een cent. U kunt uw contacten handmatig toevoegen, maar ook importeren vanuit een Excel- of CSV-bestand. Door uw contacten onder te verdelen in groepen houdt u uw contactenlijst overzichtelijk en kunt u uw nieuwsbrief nog gerichter versturen.

Wilt u de bezoekers van uw website de mogelijkheid bieden om zich aan te melden voor uw nieuwsbrief?  WebSpinner maakt dit mogelijk op uw website.

U kunt diverse filters op uw contactenlijst toepassen. Zo ziet u naast de standaardgegevens in één oogopslag wie zich aan- of af heeft gemeld en welke adressen onjuist zijn.

 

icon-48x48-chart_pienieuwsbrief_screenshotUitgebreide statistieken

Na verzending van uw nieuwsbrief wilt u natuurlijk weten wat de resultaten zijn. De resultaten van uw verzonden nieuwsbrief zijn te bekijken op de statistiekenpagina. Hier ziet u hoeveel nieuwsbrieven er aangekomen zijn, op welke link er is geklikt en door wie. Hiermee krijgt u een exact beeld van het effect van uw nieuwsbrief.

Alleen weten op welke link er door uw contacten geklikt is, is natuurlijk niet voldoende. Daarom is er een segmenteer-functie in de statistiekenpagina ingebouwd. Met enkele muisklikken plaatst u de contacten die op een bepaalde link geklikt hebben in een aparte groep. Een handige tool om uw volgende nieuwsbrief nog gerichter te versturen!